Złote Wesele

Złote wesele - 160 zł/os.

 DANIA NA GORĄCO:

1.Flaki (ew. zupa krem), rosół
2.Kotlet de Vlaille z ziemniakami z koperkiem/Polędwiczki w sosie kurkowym z kluseczkami półfrancuskimi
3.Lody z gorącymi malinami
4.Kotlet płocki podany z puree ziemniaczanym
5.Ryba zapiekana w porach podana z frytkami
6.Barszczyk z pasztecikiem
7.Zrazy po staropolsku  z kluskami śląskimi
8.Żurek z białą kiełbaską

PRZEKĄSKI:

1.Gondola rozmaitości składająca się z: roladek w trzech odsłonach, sakiewek z sałatką jarzynową, melona w szynce  szwardzwaldzkiej, galaretki drobiowej oraz mięs pieczystych
2.Sałatka grecka
3.Kurczak a’la indyk
4.Trzy wybrane rodzaje surówek

DODATKI: kawa-3 rodzaje, herbata 3 rodzaje, dodatki do kawy i herbaty, wybrane rodzaje ciast własnego wypieku  (w zależności od ilości osób)

W cenie: powitanie gości szampanem oraz chlebem i solą, weselny wystrój sali