Platynowe Wesele

Wesele Platynowe - 170 zł/os.

DANIA NA GORĄCO:

1.Flaki, rosolnik z wiejskiej kury
2.Medalion drobiowy z szaszłykiem owocowym, ziemniaki z koperkiem/Polędwiczki  wieprzowe w sosie kurkowym, kluseczki półfrancuskie/Bukiet warzyw polany masełkiem
3.Szarlotka z gałką lodową i gorącym musem brzoskwiniowym
4.Kotlet karadżordżia - 1/2, kotlet po zbójnicku - 1/2, puree ziemniaczane
5.Łosoś pieczony w cieście francuskim podany w pikantnym sosie porowym
6.Kaczka w pomarańczach podana z pieczonymi jabłuszkami i bezikami ziemniaczanymi
7.Czerwony barszczyk podany z pasztecikami mięsnymi na kruchym cieście
8.Zrazy wołowe po staropolsku podane z kluseczkami śląskimi
9.Żurek  na zakwasie z białą kiełbaską

PRZEKĄSKI:

1.Gondola rozmaitości składająca się z: roladek w trzech odsłonach, sakiewek z sałatką  jarzynową, melona w szynce  szwardzwaldzkiej, galaretki drobiowej oraz mięs pieczystych
2.Schab po warszawsku pod galaretą, ryba po grecku, śledzik po polsku
3.Sałatka grecka
4.Chleb wiejski ze smalczykiem i ogórkami kiszonymi własnego wyrobu
5.Surówki: z czerwonej kapusty, białej kapusty na sposób chiński, surówka wielowarzywna

DODATKI: kawa-3 rodzaje, herbata 3 rodzaje, dodatki do kawy i herbaty, wybrane rodzaje ciast własnego wypieku  (w zależności od ilości osób)

W cenie: powitanie gości szampanem oraz chlebem i solą, weselny wystrój sali